... prin iarba



Se intampla ieri in Carol...
L-am vazut si l-am alergat de mi-au iesit ochii din cap...
Insa, a meritat tot efortul! :)

Comentarii

Unknown a spus…
Fluturas nu mai ai aripioare, domnul conte ti le-a retezat.....
Ups!!!! Am gresit povestea.... :)

Aici este vorba de o fata curajoasa (a alergat ea prin tot parcul fara sa tina cont de nici un obstacol, si chiar "i-au iesit ochii din cap") si de un fluturas si mai curajos (sa fi alergat de cineva careia ii "ies ochii din cap", mai ales ca aceasta persoana avea 3 ochi, poate fi destul de terifiant pentru cei slabi de inima, dar nu, fluturasul nu s-a lasat), fata care deci alerga dupa fluturas, fluturas care alerga de fata, si tot, pana in pnctul culminant (poza bineinteles), cand fluturasul (altruist de felul lui) i-a permis fetei (extenuate deja) sa il pozeze, ca apoi sa isi ia mandru, zborul.
Finlalul, cum va si inchipuiti, a fost unul fericit: fluturasul, cu aripile intregi de data asta, a devenit foarte apreciat printre ai lui (frumos, curajos si marinimos - unde mai gasesti asa un fluture la casa omului), iar fata inca se mai chinuie cu ochii (al treilea tot pe afara este si inca mai sperie lumea cu el), dar are poza mult dorita (deci e fericita).

Ş-am încălecat pe-o şa, ş-am spus povestea aşa.
Ş-am încălecat pe-o roată, ş-am spus-o toată.
Ş-am încălecat pe-o căpşună, şi v-am spus, oameni buni, o mare minciună!! (Ei nu, nu. Nici chiar asa. Toate povestile au si un sambure de adevar.... trebuie doar sa il gasiti pe cel din aceasta poveste)
ghici a spus…
ii vezi tot mai rar.. si cand eram mic.. erau peste tot. zburau peste tot. se opresc sa isi traga aerul pe o frunza de pom si te apropii complice usor de ei. ai vrea sa ii atingi, sa ii iei in mana ta dar stii ca ar zbura. nu apuci.. ca au plecat iar..

Postări populare