Pui cu atitudine

Am intrat in magazin ca sa-i cumpar unei prietene un cadou iar el (Puisorul!!) facea pe smecherul in vitrina!

Comentarii

Unknown a spus…
Si acum, in prima auditie, va prezentam un scurt moment care se poate considera concludent pentru a demonstra "vina" smecherului din vitrina.
Cum care vina? Aceea ca este smecheras, chiar as putea sa spun smecheras de Rahova (daca este de bine sau de rau vom vedea in continuare)

Si acum momentul……(aici ar trebui sa se auda tobele, dar dn cauza crizei va rog sa va imaginati singuri tobele) care consta intr-un dialog scurt dar foarte concret al Puisorului cu......(tobele din ce in ce mai puternice)
suspans, ca asa este frumos intr-o poveste care se respecta.......
cu.......
ei da cu cine altcineva decat cu reflexia lui (botezata Reflexia – ce parinti fara imaginatie; auzi, Puisor si Reflexie, dar sa revenim la subiect ca nu este treaba noastra, in fond si la urma urmei ei o sa fie traumatizati, nu noi).

Puisorul (cu un suras in colt de cioc):Mai, ia ghici unde am nimerit!
Reflexia:Spune tu, ca de la mine nu se vede...(trist si poate un pic invidios ca este doar reflexia!?)
Puisorul:Intr-un magazin, dar ce magazin (dand ochisorii peste cap si spunand in sinea lui ca proasta mai este Reflexia, dar asta este de la sine inteles, ca altfel era pui si nu doar reflexia)
Reflexia:Si ce este asa special la acet magazin? Primim mancare?(nu l-am mai vazut asa fericit decat cand primeam mancare, nesatulule)
Puisorul:Ufff, ca tare prost mai esti!!! (chiar este prost, nu imi dau seama de ce intreaba de mancare ca el oricum nu are nevoie)
Reflexia:Pai daca nu este de mancare, atunci nu imi place in magazinul asta.(macar cand mananca nu poate vorbi si asa mai scap de turuiala lui: vai ce picioruse frumoase si delicate am, ce aripioare, ce culoare galbena si frumosa si ce ma admira toate lumea, si toti vor sa fiu al lor – de parca este singurul pui galben din lume)
Puisorul:Este un magazin cu multe geamuri luminate, in care ma pot vedea cat de frumos sunt. Si uite ce bine arat daca lumina vine de jos. (chipes ma mai facut mama, ghinion doar cu asta mic, ca tare prost mai este si daca deschide gura ma face de rusne ca este ruda cu mine)
Reflexia:Daca zici tu... (iar incepe, nu mai am pace pana nu primeste mancare), de la mine parca se vede la fel... hmm... stai sa ma mai uit... (poate daca te chinui putin ai putea sa joci si in filmele de groaza, cred ca un pic de sange iti mai trebuie, doar spune unde si cand ca imediat te rezolv), da... ai putea sa treci drept o mica stea de cinema. (in visele tale si cele mai negre cosmaruri ale mele)
Puisorul:Aaaa...Ghici cine se uita la mine...
Reflexia:Cine?Cine?(ai si gasi admirtori?acu chiar nu mai am scapre)
Puisorul:O fata cu un aparat foto misto...si ghici ce vrea sa faca?Pozeeeeee!!!!Imi face MIE POZEEEEE!!!! (sac sunt vedeta, sac eu sunt VEDETE si tu nu)- si Puisorul poza pe stanga, poza pe dreapta si intr-un final apoteotic poza cu spatele
Reflexia:Da, da, cum zici tu (da important se mai crede, in loc sa se gandeasca la ce il asteapta cu noua lui stapana, nu prea pare ca stie ce sa faca, dar las ca o sa vada el cand stapana o sa uite sa il hraneasca si o sa se sature si o sa ajunga in tava, atunci sa vezi ce bine o sa te simti sub lumina reflectoarelor si ce o sa mai rad eu)

Tin sa va comunic ca acest material ne-a fost trimis de catre insusi Reflexia (cu o mica nota:”Va rog nu mai dati nas la toate starurile inchipuite, ca nu mai am pace de atunci, numai dupa aparte foto alearga acuma” – redata integral), asa ca ii multumim enorm (daca nu trimitea aceste note, nu aveam ce prezenta), si asteptam intr-un numar viitor si raspunsul Puisorului (nu se poate sa isi lase numele terfelit in asa hal, contam pe "smecherasul" din el sa ne aduca o audienta mai buna decat la OTV)

Incheiem aici, urandu-va o seara frumoasa si nu schimbati canalul; cele mai bune imagini si povestiri de viata numai la "LPOM".
D'Rakulix a spus…
Multam'!
Acu' astept cu nerabdare sa vorbeasca si puiul!
Ca doar v-am spus, e cu atitudine!! :)
Si sa vezi audiente ... ...il luam si pe Badea daca ne fortam!!!

Postări populare