J'ai besoin de vacances!!!

Comentarii

Anonim a spus…
Va scriu din partea unei mame disperate, Stoica Elena, al carei fiu, Andrei Ilie, de 19 ani, are nevoie urgenta de un tranplant de celule stem, avand leucemie. La 1,95m are doar 55 kg si boala avanseaza pe zi ce trece .
E nedrept ca viata unui tanar sa fie conditionata de o suma de bani, dar asta fiind aici situatia, nu va rog sa donati dvs., ci sa facem fiecare atat cat putem si dvs puteti ajuta prin mediatizarea acestui caz, data fiind expunerea de care beneficiati. Postati , va rog insistent, un mesaj pe blogul dvs. astfel incat sa afle si altii care ar dispune de resurse sa doneze ... . Nu trebuie sa asteptam sa doneze cineva jumatate din suma sau mai mult pentru a crede ca se poate rezolva, doar 100 euro de persoana si 1000 de oameni buni pot salva aceasta viata. 1000 oameni, nu e atat de mult, nu? Si totusi se gasesc atat de greu ....

“ Andrei-Ilie este un adolescent de 18 ani, din Sibiu, elev la Liceul de Industrie Alimentara din Sibiu, in clasa a XII-a. Este diagnosticat cu leucemie, boala Hodgkin. Are planuri mari dar si nevoie de ajutorul nostru pentru a reusi sa le indeplineasca treacand de varsta de 19 ani,(pe care inca nu a atins-o dar nici nu o va putea atinge fara un transplant de celule stemm, in strainatate)

" Ma numesc Rambela Andrei Ilie, m-am nascut in Sibiu la data de 10 decembrie 1991. Acum sunt elev in clasa a XII-a la " Liceul de Industrie Alimentara " (LIA) din Sibiu. Mai am un frate, mai mic decat mine (are 17 ani). Pe el il cheama Rambela Paul Constantin. Locuim intr-o garsoniera, eu, mama si fratele meu, deoarece tata a plecat de langa noi inca de cand eu aveam 3 ani. De atunci mama s-a ingrijit singura, asa cum a putut si cum a stiut ea mai bine, pentru a nu ne lipsi mancarea, hainele si toate celelalte. Nu ne puteam lauda nici inainte cu o situatie materiala buna, dar dupa ce m-am imbolnavit, pot spune ca am alunecat din lipsuri in lipsuri si ca familia noastra a fost in criza financiara inainte chiar de a incepe criza in care acum traim cu totii. Singurul venit il aduce in casa mama, care lucreaza la o fabrica de piese auto, castigand aproximativ 8 milioane de lei lunar. Eu am mai mers la lucru sezonier, in vacante, dar acum mi-e tot mai greu. Nu am voie sa fac efort, de fapt nici nu mai prea pot, pentru ca ma simt tot mai slabit. Acestea sunt de fapt simptome normale pentru afectiunea pe care o am eu. Taxele noastre de intretinere nu le-a mai putut plati cam de cand a inceput sa cheltuie saraca pe tratamentele mele, sau pe drumurile catre locatiile unde trebuia sa le fac.
In prezent, conform diagnosticului meu si a complicatiilor aparute mi s-a recomandat de catre medicul specialist amintit allotransplantul de celule stem, operatie posibila doar in strainatate, la un pret de 100.000 de Euro, ca solutie pentru a putea supravietui. Nu am facut si chiar si acum mi-e greu sa fac apel la un ajutor din partea celorlalti oameni, dar inteleg ca este singura mea sansa adevarata la viata si am mai inteles de curand ca, si prin intermediul meu, Dumnezeu va da binecuvantare si bucurie tuturor celor care ma vor ajuta, din iubire, in vreun fel, la visul meu de a trai. Va multumesc din inima, tuturor! "

cont bancar: RO34RNCB0227057672330001 deschis la BCR Sibiu.

Puteti lua legatura cu mama lui Andrei la nr de telefon 0757 076 377 - Stoica Elena

sau 0742 851 299 – Ionut Bandol
Iulia HazLii a spus…
Salutare, te rog cand ai timp sa updatezi noua adresa a blogului HazLii: http://www.hazlii.net
Multumesc!
D'Rakulix a spus…
Ça c'est fait!! Pupici!!!
Unknown a spus…
Je le comprends très bien ! :).........
Ana-Maria
Cristian Mihai a spus…
te imbraci?
D'Rakulix a spus…
Anonim: Buna seara! Va pot ajuta doar daca imi puneti la dispozitie un link unde sa gasesc intreaga poveste! Va doresc multa sanatate!
D'Rakulix a spus…
Pour Anne -Marie:

Bonjour Ana-Maria!!

Merci pour ton commentaire!

Bon week-end!

Ralu
D'Rakulix a spus…
Rasfatatule ... tu ma vezi dezbracata? Daca da, estam prob la tine!
micelnic a spus…
et d'un peu de pedicure, je dirais!
D'Rakulix a spus…
Oui, tu as raison!!! :-))))

Postări populare